Acasa
Despre Noi      
Produse

Cum se fabrica

Materia prima din ce se fabrica servetele personalizate ?
Imprimarea de servetele
Gofrarea la servetele personalizate
Plierea si taierea la servetele personalizate

Materia prima din ce se fabrica servetele personalizate ?
Servetelele sunt fabricate din hartie tissue . In tara exista trei fabrici care produc hartie pentru servetele ( Sebes Alba , Calarasi si Adjud) .
Acestea livreaza producatorilor de servetele , hartie sub forma unor role de dimensiuni mari ( diametru de 120 cm sic ca. 110 kg) . Hartia este livrata la latimea dorita ( 25 , 27 , 30 sau 33 cm)

Contact
 
 

De asemenea in fuctie de cerere , hartie pentru servetele personalizate , poate fi colorata in masa in div. nuante .

Utilajele de fabricat servetele , preiau hartia din role , o intind , o gofreaza ( creaza acele forme in relief ) , o pliaza si apoi o taie . Unele utilaje ( cum este si utilajul nostru) , au incluse in process si grupuri de imprimare .despartitor

Imprimarea de servetele

Tehnologiile actuale de personalizare a servetelelor utilizeaza tehnica de imprimare numita : flexografie .
Acestea folosesc stampile ( stante sau matrite cum mai sunt cunoscute ) din cauciuc ( mai rar) sau fotopolimeri .
Aceste matrite , preiau un strat fin de cerneala de pe o serie de tamburi (valturi) . Apoi , aceste stampile cu cerneala se rotesc si sunt presate asupra servetelelor .

In functie de numarul de grupuri de imprimare , servetelele personalizate pot fi realizate , in una ( cel mai frecvent ) , doua sau mai multe culori . Tot acest proces se realizeaza inainte ca servetelul sa fie gofrat , pliat si taiat .
Aceasta tehnica de imprimare ( flexografie) este ieftina si de mare viteza . De aceea daca servetelele personalizate sunt realizate intr-un tiraj satisfacator , pretul acestora poate fi identic cu al celor albe .
Vopselele folosite la realizarea de servetele personalizate sunt pe baza de apa , avizate de MS pentru astfel de produs .
Compania noastra are posibilitatea de imprimare in doua culori .

despartitor

Gofrarea la servetele personalizate

Gofrarea servetelelor personalizate se realizeaza intre doi tamburi ( metal + cauciuc ) care se invart in sens invers . Prin presarea hartiei de servetel intre cei doi tamburi, se imprima relieful tamburului de metal pe servetel .

Distributia lor se face gratuita (sau la preturi foarte mici ) in baruri si restaurante de catre beneficiarul reclamei .
Costul / mesaj este foarte scazut iar publicul tinta poate fi foarte bine selectionat . Cumulate cu alte mijloace de reclama in campanii mai mari , efectul poate fi ridicat .Plierea si taierea la servetele personalizate

Servetele , dupa personalizare si gofrare sunt pliate ( initial pe mijloc ) apoi stanga dreapta de catre doi tamburi cu ghiare si diverse elemente de prindere . Odata cu plierea se realizeaza si o numararea automata a acestora din 25 in 25 buc . Dupa pliere , servetelele sunt trecute automat pe o masa si impinse in dreptul unui ferastrau banzic care la taie in doua .


 

 

servetele personalizate ]  [ sosuri portionate ]  [ cum se fabrica ]

Open Directory Project at dmoz.org Finante Submit Your Site SmartNetBook.ro

LizarDirector - director web romanesc
------------------------------------ ------------------------------------